U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

De nieuwe Opel Astra

Maakt adembenemend design en comfort betaalbaar voor het brede publiek.

5 redenen waarom de Astra je hart sneller doet slaan

Koplampen die gezien mogen worden

De nieuwe Astra beschikt over de nieuwste technologie op het gebied van koplampen. De IntelliLux LED Matrix lampen verlichten zoals grootlichten, maar zonder andere bestuurders te hinderen. De geavanceerde frontcamera ‘Opel Eye’ scant de omgeving en stuurt de lampen zodanig aan dat tegenliggers niet verblind raken. Zo verlopen (nachtelijke) ritten een pak veiliger en relaxter voor jou.

Welnesszetels aan boord

Droom je ervan om een massage te krijgen tijdens je autorit? Dat is niet langer een utopie. Met de veelvoudig verstelbare, ergonomische AGR-wellnesszetels laat Opel bestuurders van de nieuwe Astra écht ontspannen. Bovendien dragen deze welnesszetels het label van hét Duitse expertisecentrum voor ergonomie. Hiermee kan jij je zitpositie perfect instellen.

OnStar, assistent én beschermengel

Wanneer je met je nieuwe Astra op weg bent, kan er veel gebeuren. Je kan verloren rijden, medische hulp nodig hebben of gewoon autopech hebben. Niet prettig uiteraard. Gelukkig is het met OnStar mogelijk om met één druk op de knop contact op te nemen met een persoonlijke Nederlandstalige assistent. En dit 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Opel is het eerste merk dat dit soort technologie in budgetvriendelijke auto's integreert.

Elektrische achterklep

Stel: je loopt de winkel uit met je handen vol boodschappen. Vervolgens wil je al deze tassen in je koffer laden, maar dan moet je alle boodschappen op de grond zetten. Niet echt praktisch en bovendien slecht voor de rug. Gelukkig is dat met de Astra Sports Tourer, de break-uitvoering van de Opel Astra, verleden tijd. Wanneer je in de koffer moet zijn, hoef je enkel je voet onder de achterbumper te bewegen. Meteen daarna opent de intelligente achterklep. Als je deze wilt sluiten, beweeg je je voet nogmaals onder de achterbumper. Simpel, maar enorm handig!

Ongezien comfort

Opel stuurde de Astra naar de diëtiste en met succes! Zowel de 5-deurs als de Sports Tourer verloren minstens 120 kilogram. Toch boeten ze niet in aan ruimte. Integendeel. De Astra 5-deurs krijgt zelfs 3,5 cm meer beenruimte. De nieuwe Astra Sport Tourer doet er nog een schepje bovenop: de kofferruimte werd met 80 liter vergroot. Dit maakt van de Opel Astra Sports Tourer een perfecte gezinswagen. Ook de passagiers op de achterbank reizen in comfort. Ze krijgen meer beenruimte en kunnen gebruik maken van een verwarmde achterbank en USB-aansluitingen.

Ontdek of alle lof over de nieuwe Opel Astra gegrond is

Wil je ervaren hoe het voelt om in een Opel Astra te rijden? Vraag dan een testrit aan en je zult snel ontdekken dat we niet overdrijven.

Bekijk je liever eerst al zijn specificaties? Bekijk dan gerust de 82-pagina's tellende gids over de Opel Astra 5-deurs/Sports Tourer

Zie je jezelf al rijden in een Opel Astra 5-deurs of Sports Tourer? Stel je Opel dan samen en kies een motorisatie, kleur en velgen.

ONZE VESTIGINGEN