U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

DE ENERGIEKE
OPEL CROSSLAND X

De Opel Crossland X is een compacte
crossover met gestroomlijnd SUV-ontwerp
en luxueus interieur dat meteen in het oog
springt als je ermee door de stadsdrukte
cruiset.

5 redenen waarom de Crossland X in 2018 jouw ‘match made in heaven’ is

Intelligent noodremsysteem

Je kan met een gerust geweten rondrijden in de nieuwe Opel Crossland X dankzij zijn innovatieve noodremtechnologie. Het systeem detecteert niet alleen andere voertuigen, maar ook voetgangers die je misschien over het hoofd gezien hebt. Als je tussen 5 en 85 km per uur rijdt, meet het automatische noodremsysteem de afstand tussen het voertuig voor je en je eigen auto. Als je steeds dichter komt en je reageert niet, dan remt het systeem automatisch af. Als je minder dan 30 km per uur rijdt, zorgt het systeem er zelfs voor dat je wagen volledig tot stilstand gebracht wordt.

Panoramisch dak

In de nieuwe Crossland X geniet je niet alleen van een stijlvol interieur en het uitzicht rondom je, maar ook boven je. Dankzij zijn panoramisch dak kan je wegdromen bij helderblauwe lucht. Als het te warm is, kan je het dak openschuiven en genieten van een frisse bries op je gelaat. Daarnaast kan je bij de Crossland X voor ‘het zwevende dak’ een ander kleurtje kiezen. Dat, in combinatie met het panoramisch glazen dak, creëert een zee van licht en ruimte in jouw wagen.

Probleemloos parkeren

Wie houdt van een ruime, maar compacte wagen zal niet teleurgesteld zijn over de afmetingen van de Crossland X. Hij heeft een lengte van 4,21 en is 1,59 meter hoog. De ideale stadswagen dus, zélfs om te parkeren.

Iedereen heeft er af en toe wel eens last van: parkeerstress. Soms kan het stresserend zijn wanneer er iemand naast je in de auto zit die nerveus kucht als je aan je manoeuvre begint of wanneer er auto’s achter je staan te wachten. Bij de Crossland X hoef je je daar geen zorgen om te maken. Met de 180° panoramische achteruitrijcamera heb je een duidelijk overzicht rondom je auto. En de Advanced Park Assistant II helpt je niet alleen bij het vinden van een geschikte parkeerplaats, hij helpt je ook bij het parkeren. Jij hoeft enkel de pedalen te bedienen en te schakelen wanneer hij het aangeeft. Bye bye parkeerstress!

Zuinig baasje

Met de lage-emissiezone in Antwerpen, en andere steden die snel zullen volgen, is het steeds belangrijker om een zo zuinig mogelijke wagen te kiezen.Maar is de Opel Crossland X met zijn afmetingen wel zuinig? Voor de Opel Crossland X kan je kiezen tussen wel zéven motoren. De bijkomende AdBlue-tank van 17 liter bij diesels, zorgt ervoor dat jouw wagen een zuinig baasje is. Daarnaast kan je ook kiezen voor een ECOTEC-motor die niet alleen de uitstoot van je wagen verlaagt, maar ook het verbruik vermindert. In combinatie met het handige Start-Stop-systeem kan je zo heel wat brandstof besparen.Ook op vlak van motoren biedt de Crossland X dus heel wat mogelijkheden.

Verborgen parel

Binnen in het interieur van de Crossland X.Op deze nieuwe crossover van Opel vinden we nog een speciale, verborgen parel, namelijk het Head-up Display. Dit projecteert allerlei informatie op de voorruit zodat jij je ogen op de weg kan houden. Je hoeft niet meer naar het display rechts van je te kijken voor navigatie-instructies, snelheidsbeperkingen (via verkeersbordherkenning) of voor waarschuwingen. Alles bevindt zich vlak voor je. Handig, toch? Een innovatieve optie die weer bewijst dat veiligheid hoog in het vaandel wordt gedragen bij Opel.

Verovert de Crossland X in 2018 je hart?

De Crossland X is niet alleen beschikbaar in meerdere kleuren, maar je kunt hem ook op veel vlakken personaliseren. De prijs van de Crossland X is natuurlijk afhankelijk van je persoonlijke keuze, maar je hebt al een Crossland X voor de prijs van € 17.900. Of je nu op zoek bent naar je eerste SUV of je huidige wilt vervangen: de Crossland X zal in 2018 het straatbeeld veroveren.

Ontdek zelf of alle lof over de nieuwe Opel Crossland X gegrond is

Laat hier je gegevens achter en we contacteren je voor een testrit zodra het kan.

Bekijk je liever eerst alle specificaties? Lees dan gerust de brochure over de Opel Crossland X

Zie je jezelf al rijden in een Opel Crossland X? Kies dan alvast een motorisatie, kleur en velgen.

ONZE VESTIGINGEN