U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Dit is de nieuwe Toyota Avensis

GMAN, 10 september 2015 - Toyota

Ben je vaak onderweg en spendeer je veel tijd in je wagen? Dan vind je veiligheid ongetwijfeld erg belangrijk. Goed nieuws voor jou, want Toyota gaf één van zijn populairste klassiekers, de Avensis, een gloednieuw jasje. Eerder dit jaar ging hij in wereldpremière op het Autosalon van Genève. Toen werd onder andere onthuld dat de nieuwe Avensis werd uitgerust met het Toyota Safety Sense veiligheidspakket. Had je in maart geen tijd om de topbeurs in Zwitserland zelf bij te wonen maar wil je het model in al zijn glorie leren kennen? We brachten de nieuwste features voor je in kaart en vertellen we je wat onze GMAN klanten van deze vernieuwde Toyota vinden. 

De nieuwe Toyota Avensis

De allereerste generatie van de Toyota Avensis werd meer dan tien jaar geleden gelanceerd, maar behoort nog steeds tot de toppers van het merk. Meer dan 1.711.800 exemplaren van de in Europa ontworpen, ontwikkelde en gebouwde Avensis vonden een gelukkige eigenaar in ons werelddeel. Toch waren kenners het er unaniem over eens dat het klassieke model een opknapbeurt kon gebruiken. En dat is precies wat het Japanse merk deed. Zowel de Toyota Avensis berline als de break kregen een nieuw jasje. Het resultaat van deze opmerkelijke facelift werd eerder dit jaar gelanceerd op het Autosalon in Genève en is vandaag te bewonderen in onze showroom in Antwerpen.

Meer veiligheid

Hierboven vertelden we je al dat de nieuwe Avensis werd uitgerust met Toyota Safety Sense. Dit veiligheidspakket zorgt er bijvoorbeeld voor dat je auto zelfstandig remt wanneer dat nodig blijkt te zijn en dat je meteen gewaarschuwd wordt wanneer je ongewild van je rijstrook afwijkt. Maar naast extra veiligheid heeft het vernieuwde model nog veel meer voor je in petto.

Heb je nog geen tijd gehad om dit zelf te ontdekken? Geen probleem, we brachten de belangrijkste wijzigingen en nieuwe features voor jou samen in een handig overzicht. Daar lees je waarom de laatste generatie van de Avensis niet alleen zuinig, efficiënt en betrouwbaar, maar ook extra comfortabel en opvallend innovatief is. En omdat we bij GMAN vinden dat veiligheid, comfort en nieuwe technologie niet enkel voor de ‘lucky few’ zijn weggelegd, zijn wij alvast Avensis-fan. Jij ook? Klik op de ‘Download’-knop hieronder, bemachtig jouw gratis kopie en beslis vooral zelf. Veel leesplezier!

 

Bemachtig nu je gratis overzicht van de Avensis

En maak kennis met een nieuwste generatie van één van de populairste klassiekers.