U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

GMAN Antwerpen: 2 merken op 1 locatie

GMAN, 10 april 2015

Voor GMAN is 2015 een jaar vol verandering. We gaven onze website een gloednieuwe look (hier lees je waarom) én onze garages in Deurne en Brasschaat een centrale locatie in Antwerpen. Om de verhuizing naar deze nieuwe GMAN vestigingen feestelijk in te zetten, werd elke toonzaal in een speciaal jasje gestoken. Je kon er op ontdekkingsreis gaan doorheen het land van oorsprong van onze topmerken. Heb je dit event gemist maar vraag je je toch af wat deze locatie in Antwerpen voor jou in petto heeft?

2 merken op 1 locatie

Bij GMAN gaan we resoluut voor de beste service in alles wat we doen. Daarom brachten we de topmerken Opel en Toyota voor je samen in drie vestigingen op één centrale locatie in Antwerpen. Van de aankoop van een nieuwe of bijna-nieuwe wagen tot klein en groot onderhoud, van advies tot nieuwe banden en van olie tot accessoires: onze deur staat steeds voor je open.

Vertrouwde gezichten in een nieuwe omgeving

Je GMAN mag zich dan wel op een nieuwe locatie bevinden, toch vind je er je vertrouwde GMAN gezichten nog steeds terug. Onze medewerkers en experts zijn gewoon mee verhuisd naar onze vestigingen in Antwerpen. Daar staan ze elke dag opnieuw in voor jouw rijplezier.

Makkelijk bereikbaar

Onze twee merken bevinden zich in onze vestigingen op de Noorderlaan en Ijzerlaan in Antwerpen. Een centrale locatie vlakbij Merksem, de Antwerpse Ring en het stadscentrum. Moet je je wagen achterlaten voor onderhoud of carrosserieherstellingen? Dan ben je in een mum van tijd in of uit Antwerpen. Bovendien is er een bushalte voor de deur.

Ontdek je deze vestigingen graag in levende lijve? Je vindt GMAN Opel Antwerpen terug op de Noorderlaan 32 en GMAN Toyota Antwerpen op de Ijzerlaan 3, 2060 Antwerpen . Ben je graag als eerste op de hoogte van onze nieuwe modellen, strafste Stockdeals, handige tips of laatste blogartikels? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op de sociale media.

Op de hoogte blijven van al onze bewegingen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwe modellen, strafste Stockdeals, handige tips en laatste blogartikels.

content offer