U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Opel lanceert deze zeven modellen in 2017

GMAN, 12 januari 2017 - Opel

De zeven Opel-modellen van 2017

Opel bracht in 2017 maar liefst zeven nieuwe modellen op de markt onder het modellenoffensief ‘7 in 17’. Nooit eerder in zijn lange geschiedenis heeft Opel zoveel nieuwe modellen voorgesteld in één kalenderjaar. 2017 was dan ook een historisch jaar voor Opel - en alle autoliefhebbers. Begin 2017 zei CEO Dr. Karl-Thomas Neumann: “Met de zeven nieuwe modellen wordt Opel de komende twaalf maanden een volledig ander merk”, en dat kunnen wij, nu bijna een jaar later, alleen maar beamen. We geven je hier een overzicht van de zeven nieuwe modellen die Opel in 2017 lanceerde.

De 7 Opel-modellen van 2017

OPEL GRANDLAND X

Het laatst gelanceerde nieuwe model van Opel in 2017 was de Grandland X . Meteen een knaller van formaat om het rijtje af te sluiten. De nieuwste telg van de X-familie vervoegde de SUV Mokka X en de crossover Crossland X. De Opel Grandland X positioneert zich tussen de Astra en deZafira en is hiermee een ideale gezinswagen. De Grandland X past perfect bij de hedendaagse activiteiten van een modern gezin: hij heeft een 4x4 karakter, een hoge zithouding en veel plaats voor bagage.

Tina Müller, CMO van Opel, omschreef het laatste nieuwe Opel-model van 2017 als volgt: “De Grandland X roept het beeld op van een avonturier die altijd klaarstaat om iets nieuws te ontdekken, zowel in de stad als op het platteland. Hij ziet er geweldig uit en zal ongetwijfeld nieuwe klanten warm maken voor het merk Opel.”

Ontdek de troeven van de Grandland X

 

OPEL CROSSLAND X

Begin 2017 kreeg de SUV Mokka X gezelschap van de Crossland X, een nieuw crossovermodel (CUV).

Het nieuwe model speelt in op de vraag naar sportieve en ruime crossovers. De Crossland X is volgens Opel een auto met een intrigerend design die alle voordelen biedt die een SUV maar te bieden heeft. De Crossland X vervangt de Opel Meriva en positioneert zich net onder de Mokka X en de Zafira.

Redenen om ‘ja’ te zeggen tegen de Crossland X

 

OPEL INSIGNIA GRAND SPORT

De Insignia-familie kreeg in 2017 drie nieuwe versies. Eén daarvan was de Insignia Grand Sport . Dit model werd hét nieuwe vlaggenschip van het Opel-portfolio.

De verwachtingen lagen alvast hoog. Opel omschreef het model als een ‘vijfdeurs berline met coupé-achtig silhouet, sportieve rijeigenschappen en toonaangevende vierwielaandrijving’. Bovendien maakten technologieën zoals ‘Autonomous Follow Assist’ en een automatische noodrem hun debuut in de Insignia Grand Sport. In samenwerking met Booking.com kun je zelfs een hotel boeken vanuit je wagen.

Laat je verleiden door de onweerstaanbare kracht van de Insignia-familie

 

OPEL INSIGNIA SPORTS TOURER

Nummer drie in rij van de nieuwe Opel-modellen in 2017 was de Insignia Sports Tourer. Hij is de grote broer van de bovenstaande Insignia Grand Sport en is nóg ruimer dan zijn voorganger.

De breakversie van de Insignia bouwt verder op het design van het Monza Concept uit 2013. Zo stralen de sportieve voorkant en de slanke koplampen dynamiek uit. Belangrijk voor gezinnen: in vergelijking met zijn voorganger is de ruimte binnenin aanzienlijk groter, vooral achteraan en in de koffer.

Laat je verleiden door de onweerstaanbare kracht van de Insignia-familie

 

OPEL INSIGNIA COUNTRY TOURER

Het derde en laatste lid van de Insignia-familie is - zoals zijn naam al doet vermoeden - de avontuurlijke variant van de breakversie (Sports Tourer).

Dit nieuwe model van Opel kreeg vierwielaandrijving en échte off-road looks. De nieuwe Country Tourer is dé ideale wagen voor liefhebbers van wintersport en allerlei andere outdoor-activiteiten, maar ook voor iedereen die een unieke uitstraling waardeert.

Laat je verleiden door de onweerstaanbare kracht van de Insignia-familie

 

OPEL KARL ROCKS

Nummer vijf van Opel’s nieuwe modellen in 2017 was een upgrade van de stadswagen Karl. De Karl Rocks is eerder een kleine auto, maar hij vertoont wel kenmerken van een SUV zoals een verhoogd onderstel, een hogere zithouding en een robuuster koetswerk. Zo blijft het een stadswagen, maar heeft hij ook wat weg van een terreinwagen.

Maak kennis met de Karl Rocks

 

De Opel-modellen van 2018

Volgend jaar doet Opel het iets rustiger. Het Duitse automerk lanceert geen nieuwe Opel-modellen in 2018, maar zet de modellen van 2017 nog meer in de markt. Rijd jij stoer en gezwind door 2018 in een van de X-modellen of ga je voor pure klasse met de Insignia-familie? Houd je het liever klein en praktisch met de ruwe bolster Karl Rocks? Welke stijl je ook verkiest, de Opel-modellen zullen ook in 2018 heel wat mensen overtuigen.

Rijd jij in 2018 met een nieuw Opel-model?

Onder de indruk van het Opel-modellen overzicht, maar twijfel je of je je oude auto zou inruilen voor een nieuwe? Ontdek in onze praktische gids tal van signalen die erop wijzen dat het tijd is voor een nieuwe wagen.

 

Download onze gids

 

Wil je op de hoogte blijven van Opel’s nieuwe modellen voor 2018? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

 

Op de hoogte blijven van al onze bewegingen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwe modellen, strafste Stockdeals, handige tips en laatste blogartikels.

content offer