U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Wat de gloednieuwe Toyota Auris voor jou in petto heeft

GMAN, 29 mei 2015 - Toyota

Op zoek naar een nieuwe, bijna-nieuwe wagen of tweedehandswagen? GMAN is erkend verdeler van de merken Opel en Toyota hier vind je ongetwijfeld de auto die je zoekt. We verwelkomen je graag in onze sfeervolle showrooms voor een brede waaier aan kwalitatieve modellen voor de allerbeste prijs. Wat dacht je van de nieuwe Toyota Auris? Met deze compacte gezinswagen maak jij écht het verschil.

‘Premium’ ervaring

‘Innoveren is durven’. Met deze woorden lanceert Toyota de gloednieuwe Auris die je vanaf juni in de GMAN showroom kunt bewonderen. Met dit nieuwe model wil Toyota bestuurders een ‘premium’ gevoel geven. Kosten noch moeite werden gespaard voor de nodige kwaliteit en comfort. Bij het herontwerp van de Toyota Auris werden vooral verbeteringen aangebracht aan de stijl, de waarneembare kwaliteit, de hybride technologie, de veiligheid en de keuze in motoren. Zo sluit je wagen nog beter aan bij je persoonlijke wensen.

Hedendaags herontwerp

Benieuwd wat de nieuwe Toyota Auris zó anders maakt? We zetten het even op een rij.

Zowel binnen- als buitenkant werden flink onder handen genomen. De neus kreeg een frisse look en de achterklep en bumpers werden herontworpen. Als kers op de taart werd het model van LED-verlichting voorzien.

Wanneer je binnenkijkt in de nieuwe Auris, valt meteen op dat de middenconsole en de zetels een nieuw jasje kregen. Dankzij de up-to-date multi-informatiedisplay heb je makkelijk toegang tot de functies van de boordcomputer. Ook onder de motorkap vind je enkele nieuwigheden. Zo zijn er in het gamma twee nieuwe motoren bijgekomen en werd de 1.4 D-4D motor verbeterd. Bovendien is de beheersbaarheid en het rijcomfort van de wagen aangepast dankzij verbeteringen aan remmen en veringen.

Ontdek de Toyota Auris zelf!

Helemaal in de ban van deze Toyota Auris? Bezoek de Toyota GMAN showroom in Antwerpen tijdens de Toyota Opendeurdagen van 5 tot en met 7 juni.

Ben je graag als eerste op de hoogte van onze nieuwe modellen, strafste Stockdeals, handige tips of laatste blogartikels? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op de sociale media.

Op de hoogte blijven van al onze bewegingen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwe modellen, strafste Stockdeals, handige tips en laatste blogartikels.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief