U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Toyota ProAce: een veelzijdige en efficiënte bestelwagen!

GMAN, 24 oktober 2016 - Toyota

Wanneer je op zoek bent naar een bestelwagen komt Toyota misschien niet meteen in je op. We begrijpen dat je het Japanse merk eerder associeert met hybrides. Toch zet Toyota in op een veelzijdige bestelwagen die de naam Toyota ProAce krijgt. Deze bestelwagen is aan zijn tweede generatie toe. Hij is ontworpen voor professionele doeleinden en om je de nodige werk- én ademruimte te bieden. Stijlvol, veelzijdig en bovendien met keuze uit verschillende koetswerktypes voor de meest uiteenlopende noden. Wij stellen de nieuwe Toyota ProAce graag aan je voor.

Geen tijd om alles door te lezen? Scroll dan helemaal naar onder! Daar vatten we de Toyota ProAce in vijf kernwoorden samen.

De Toyota ProAce biedt de oplossing voor je professionele noden

Iedere job is uniek en heeft professionele noden. De Toyota ProAce speelt hierop in en biedt je keuze uit verschillende koetswerktypes. De vernieuwde bestelwagen van Toyota is dus ontworpen met jouw beroep in het achterhoofd. Daarom biedt hij je de nodige werk- én ademruimte. Dat zie je meteen als je een blik op hem werpt.

Naast veelzijdig, durven we hem ook stijlvol te noemen. Dat heeft hij dan weer te danken aan zijn vernieuwde look met verchroomde grille. Binnenin zien we een leuk, functioneel interieur met opbergconsole, klaptafeltje en ruime zitbank.

Toyota ProAceToyota ProAce

De Toyota ProAce is veiliger dan ooit

Als ondernemer heb je weinig tijd en veel zaken aan je hoofd. Daarom hielden de ontwerpers van de ProAce enorm veel rekening met veiligheid. De ProAce is uitgerust met het Toyota Safety Sense-systeem. We vatten de belangrijkste functionaliteiten samen:

1. Pre-Collision System (PCS)

Dit systeem maakt gebruik van sensoren en een camera om andere weggebruikers te registreren. Kom je in een onveilige situatie terecht? Dan word je meteen gewaarschuwd en treedt de functie Brake Assist in werking. Wanneer je niet alert genoeg reageert, remt de wagen vanzelf om een aanrijding te voorkomen, of om de gevolgen ervan te beperken.

2. Lane Departure Alert (LDA)

Verlaat je je rijbaan zonder richting aan te geven, dan kun je rekenen op een waarschuwingssignaal. Dankzij een ingebouwde camera is de ProAce in staat om de wegmarkering te registreren en je tijdig een stuurcorrectie te laten uitvoeren.

3. Automatic High Beam (AHB)

Dit systeem zorgt voor een optimaal zicht in het donker. De sterkte van de straatverlichting wordt gemeten en tegelijkertijd wordt al het tegemoetkomend verkeer en voorgangers door een camera geregistreerd. Zo wordt automatisch geschakeld tussen groot- en dimlicht, voor meer veiligheid tijdens het rijden in het donker.

4. Driver Attention Alert (DAA)

Het Driver Attention Alert geeft je een audiovisuele waarschuwing wanneer je twee uur onafgebroken met een snelheid van meer dan 65 km/h rijdt. Een systeem dat controleert op vermoeidheid monitort onwillekeurige variaties in de positie op de weg en zal de je adviseren om een pauze in te lassen indien nodig. Zo blijf je gefocust.

Extra veiligheidsmaatregelen

Dit bewijzen de bestuurders- & passagiersairbag, het antiblokkeerremsysteem (ABS) met remassistentie (BA), de dagrijlichten, de stabiliteitscontrole (VSC) en de tractiecontrole (TRC). Dankzij al deze moderne veiligheidsvoorzieningen hoeven je werknemers zich enkel te focussen op de weg.

De Toyota Safety Sense is trouwens bekroond met een topscore van vijf sterren in de Euro NCAP-veiligheidstests.

Toyota ProAcetoyota ProAce

De Toyota ProAce is een laadwonder

Zoek je een bestelwagen die iedere dag voor je klaarstaat? De Toyota ProAce is een betrouwbare en flexibele werkkracht. Dit imago heeft hij te danken aan al zijn specifieke configuratiemogelijkheden en laadvermogen. Wist je dat de bestelwagen van Toyota goed is voor een laadvermogen tot 1400 kg en een sleepvermogen tot 2,5 ton?

Maak je keuze uit de gesloten bestelwagen of de dubbele cabine-versie voor diverse vormen van transport. Deze hebben drie verschillende lengtes en afhankelijk van de configuratie een laadvolume van 4,6m³, 5,3m³ of 6,1m³. Toegang tot deze laadruimte krijg je via één of twee schuifdeuren opzij, twee achterdeuren die 180 graden openen of een bovenaan scharnierende achterklep met of zonder achterruit. Zo is jouw organisatie op elke klus voorbereid.

Heb je zeer specifieke wensen? Geen probleem. Je kunt je bestelwagen samenstellen op basis van je noden.

De Toyota ProAce levert uitstekende prestaties

Jouw werknemers moeten niet alleen vlot en efficiënt rondrijden, maar het liefst ook zuinig. Met de nieuwe ProAce ben je verzekerd van uitstekende rijeigenschappen. Maak je keuze uit een reeks moderne dieselmotoren, cilinderinhouden van 1,6 of 2,0 liter en een vermogen tussen 90 en 174 pk.

Wil je nog minder verbruiken? Ontdek enkele brandstof besparende tips in dit blogartikel.

De Toyota ProAce in vijf kernwoorden

Heb je geen tijd om het hele artikel hierboven te lezen? Geen probleem. Wij beseffen dat je het druk hebt en vatten de Toyota ProAce samen in 5 voordelen voor jouw organisatie.

Laadcapaciteit

Afhankelijk van de gekozen uitvoering heeft de Toyota ProAce een laadcapaciteit van 5m³, 6m³ of 7m³ en een laadvermogen van 1400 kg. Die extra ladder die je last-minute moet vervoeren is dus geen probleem.

Efficiënt rijden

De bestelwagen van Toyota rijdt vlot en soepel dankzij voorwielaandrijving. Dankzij zijn rijbereik en tankinhoud mag je hem ook efficiënt noemen.

Comfort

Jouw werknemers rijden comfortabel rond en genieten van een functioneel interieur met opbergconsole, klaptafeltje en ruime zitbank.

Veiligheid

Omdat veiligheid enorm belangrijk is, is de ProAce voorzien van een antiblokkeerremsysteem (ABS) met remassistentie (BA), dagrijlichten, stabiliteitscontrole (VSC), tractiecontrole (TRC) en bestuurders- en passagiersairbag.

Gemoedsrust

Net als elke Toyota biedt ook de ProAce topkwaliteit met lange onderhoudsintervallen en een uitgebreide waarborg, zodat je werknemers mobiel blijven. Om je in alle gemoedsrust van je Proace te laten genieten, biedt Toyota je gedurende 5 jaar hun Toyota Eurocare-assistentie aan die geldig is in niet minder dan 40 Europese landen.

Bovendien krijg je bij aankoop van een nieuwe Toyota 5 jaar waarborg (beperkt tot 150.000 km). Op zoek naar een bestelwagen voor jezelf of voor je collega’s? Dan is de ProAce mogelijks dé bestelwagen die je zoekt. Om dat zeker te weten, moet je eens langskomen voor een proefrit.

Wil je meer nieuws ontvangen over de Toyota-modellen? Of wil je tips en tricks ontvangen? Schrijf je in op onze onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook.

Op de hoogte blijven van al onze bewegingen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwe modellen, strafste Stockdeals, handige tips en laatste blogartikels.

content offer