U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Waarom kiezen voor stockwagens van GMAN?

GMAN, 30 mei 2016

Ben je op zoek naar een nieuwe of bijna-nieuwe wagen, maar geen zin om een fikse som neer te leggen? Dan kunnen wij je geruststellen: je droomwagen hoeft écht geen fortuin te kosten.

Dat bewijzen de GMAN stockdeals! Dit zijn stockwagens waarop je een onwaarschijnlijke deal  kan doen.

Geen idee wat stockwagens zijn? Wij leggen de voordelen ervan uit en vertellen je bovendien ook waarom je bij GMAN uitstekende deals kunt sluiten.
 

Wat zijn stockwagens nu exact?

De definitie van stockwagens? Gloednieuwe of bijna-nieuwe wagens die uit stock beschikbaar zijn en ook snel geleverd kunnen worden. Je hoeft dus geen weken of maanden te wachten op je (bijna-)nieuwe wagen. 
 

Stockdeals van GMAN

Bij GMAN zijn stockwagens dat tikkeltje specialer! Dankzij uitstekende partnerships garanderen we enorm scherpe prijzen en dat op een zeer uitgebreid aanbod van wagens. Wij hebben steeds een stock van een 400-tal wagens. Bovendien zijn deze allemaal zeer snel leverbaar! Je kiest, koopt en rijdt dus mogelijk meteen weg met de wagen van je dromen, aan de beste prijs en zonder lange levertermijn. Bij GMAN kun je je slag slaan!

Wij doopten daarom onze stockwagens om tot ‘GMAN Stockdeals’.

Waarom kiezen voor stockwagens van GMAN?

  • Enorm scherpe prijzen.
  • Een zeer ruim aanbod.
  • Meteen leverbaar.

Kortom: van gloednieuwe perfectie tot de perfecte occasie: onze ‘Stockdeals’ zorgen ervoor dat je met je droomwagen - aan de beste prijs én met garantie - naar huis rijdt.

Kun je niet wachten om onze deals te ontdekken? Ga dan hier alvast naar onze stockdeals.
 

Stockwagens van Opel

Ben je op zoek naar een wagen met Duitse degelijkheid voor een scherpe prijs die snel leverbaar is? Dan hebben we enkele perfecte deals op jouw maat.

Wat denk je van een stoere Opel Mokka? Deze geroemde Opel kreeg begin 2016 een limited edition met de naam ‘Mokka in Black’. Hoe je het ook draait of keert: zwart blijft stijlvol. We hebben momenteel nog zo’n 20 Opel Mokka’s in Black in stock aan fantastische prijzen.

Of woon je in de stad? Dan past de compacte Corsa misschien beter bij jou? Bij GMAN hebben we momenteel 28 Opel Corsa’s 1.2l Enjoy aan een uiterst unieke prijs. Deze Corsa’s hebben allemaal vijf deuren, zijn verkrijgbaar in zwart, grijs en zilver en hebben allemaal de meest interessante opties. Zo’n goed uitgeruste Corsa aan zo’n scherpe prijs vind je nergens anders.

Ook de ‘Auto van het Jaar’ & ‘Leasewagen van het Jaar’ is beschikbaar bij GMAN aan topprijzen. Over welk model we het hebben? De Opel Astra natuurlijk! Deze gevierde wagen maakt prachtig design, comfort en baanbrekende technologieën betaalbaar voor iedereen.

Stockwagens van Toyota

Of zoek je eerder Japanse topkwaliteit? Ook dan hebben we enkele perfecte deals op jouw maat!

Op zoek naar een 4X4 die zowel de stad als de natuur moeiteloos trotseert? De Toyota RAV4 is een perfecte mix van elegant design en stoere looks. Tel daar de toonaangevende CO2-emissies en verbruikswaarden aan toe en je kan stellen: de RAV4 is een topmodel.

Op zoek naar de ideale gezinswagen? Mogen we je voorstellen: de Toyota Auris. We hebben momenteel enkele hybride Aurissen tegen topprijzen op stock. Met deze gezinswagen draag je dus je steentje bij aan het milieu.

Dit is slechts een greep uit onze GMAN stock. Wil je echt topdeals sluiten met GMAN? Kom dan van 6 tot en met 20 juni 2016 naar onze showrooms. Tijdens die periode garanderen we de laagste prijs op heel wat modellen waaronder de bovenstaande Opels en Toyota’s.. Bovendien krijg je enkel in deze periode bij aankoop van een nieuwe wagen uit GMAN stock een gratis iPad Mini als je je stockwagen voor 1 juli 2016 inschrijft. Meer info vind je hier

Wil je meer informatie rond de Stockdeals(actie)? Of wil je de laagste prijzen meteen in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven van al onze bewegingen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwe modellen, strafste Stockdeals, handige tips en laatste blogartikels.

content offer