U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

De nieuwe Toyota Prius

De zuinigste hybride ter wereld steekt in een mooi jasje.

5 redenen waarom DE NIEUWE TOYOTA PRIUS BUITENGEWOON IS

De zuinigste hybride ter wereld

De nieuwe Toyota Prius bouwt verder op de successen van zijn voorgangers. Toch vestigt het nieuwe normen op het gebied van zuinigheid, uitstoot en efficiëntie. Zo heeft Toyota de zuinigste hybride ter wereld in huis. Dat bewijzen onafhankelijke tests en cijfers. De nieuwe Prius heeft een gemiddeld verbruik van 3l/100 km en een CO2-uitstoot van 70 gr/km. Daarmee heeft het die titel van zuinigste hybride dubbel en dik verdiend.

VEILIGHEID BOVEN ALLES

Veiligheid blijft een topprioriteit voor Toyota. De nieuwe Prius is uitgerust met het Toyota Safety Sense-systeem. Deze veiligheidsassistent helpt je verkeersborden te herkennen, houdt je op je rijbaan, registreert andere weggebruikers en verlicht automatisch. Bovendien wordt het veiligheidssysteem uitgebreid met een radargestuurde snelheidsregelaar en een voetgangersdetectiefunctie. Toyota neemt ‘veiligheid boven alles’ echt serieus. Fantastisch!

Ongeëvenaarde rijervaring

Rijden met de nieuwe Prius is een zaligheid. Je merkt nauwelijks de overgang bij het schakelen en kunt altijd rekenen op een aangename en soepele rijervaring. Bovendien moet je je geen zorgen maken over het verbruik. Wanneer je minder dan 50 km per uur rijdt of in de file staat, verbruik je helemaal niets. Je rijdt dan helemaal elektrisch. Bovendien laadt de batterij zichzelf op terwijl je remt of vertraagt. Een stopcontact zal je dus niet nodig hebben. Deze optelsom zorgt voor een ongeëvenaarde rijervaring.

Het resultaat van 20 jaar keihard werken

Toen Toyota in de jaren negentig bezig was met hybridetechnologie en in 1997 de eerste hybride Prius introduceerde, was iedereen redelijk sceptisch. Toch namen ze toen een voorsprong op alle andere merken. Door de jaren heen bleef Toyota sleutelen aan de Prius en zijn hybridetechnologie. Twintig jaar later werpt dat zijn vruchten af. De vierde en laatste nieuwe generatie van de Toyota Prius is dus het resultaat van jarenlange ervaring en keihard werken. Wist je dat er al zo'n 8 miljoen mensen overtuigd zijn?

Een hightech sfeertje

Binnenin de nieuwe Toyota Prius hangt een soort van hightech sfeertje door de witte panelen, de stralende middenconsole mét beeldscherm en de herkenbare Prius-versnellingspook. Met het extreme design wil Toyota kenbaar maken dat de Prius een innovatieve auto is en laten zien dat het net iets verder staat dan hun concurrenten. Dat Toyota hierin is geslaagd lijkt ons wel duidelijk! 

Ontdek ZELF de TROEVEN VAN DE nieuwe Toyota Prius

OF ontdek hem in onze Showroom 

Antwerpen (Opel)
Noorderlaan 32
2060 Antwerpen
Tel: 03 220 99 11
www.gman.be Routeplan
logo opel
Antwerpen (Toyota)
Ijzerlaan 3
2060 Antwerpen
Tel: 03 321 83 26
Routeplan
Toyota
Wilrijk (Opel)
Boomsesteenweg 501
2610 Wilrijk
Tel: 03 828 10 00
Routeplan
logo opel
Carrosserie (alle merken)
Pierstraat 237
2550 Kontich
Tel: 03 450 06 33
Routeplan
logo opel
Toyota
Mechelen (Opel)
Jubellaan 82
2800 Mechelen
Tel: 015 430 430
Routeplan
logo opel
Zemst (Opel)
Brusselsesteenweg 497
1980 Zemst
Tel: 02 251 94 36
Routeplan
logo opel