U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

DE RAVISSANTE TOYOTA RAV4

Een krachtige SUV die je op geen enkel wegoppervlak in de steek laat.

5 redenen waarom de Toyota RAV4 op jouw oprit thuishoort.

OOGVERBLINDEND DESIGN

Je kan niet naast de nieuwe Toyota RAV4 kijken. Je zou voor minder meteen tekenen voor een testritje. Met zijn strak design, krachtig voorkomen en dynamische lijn lijkt hij ontworpen voor een plekje in de schijnwerpers. De Bi-LED koplampen springen in het oog, net als de ledverlichting aan zijn gesofisticeerde achterzijde. Bi-wat lampen? Ledlampen zijn een pak milieuvriendelijker, gaan langer mee en zorgen ervoor dat het wegdek beter verlicht is dan met de traditionele halogeenlampen. Wist je dat een halogeenlamp 90% van de energie aan warmte verbruikt in plaats van licht? Geef ons dan toch maar die Bi-LED koplampen.

PERFECTE BALANS

Moeilijke parcours vormen geen probleem voor de krachtige RAV4. Dankzij het “All Wheel Drive” systeem (AWD) wordt de aandrijfkracht tussen de voor- en achterwielen continu automatisch verdeeld. Hierdoor worden zowel de rijstabiliteit, het brandstofverbruik als de tractie geoptimaliseerd voor losse of gladde oppervlakken. Daarnaast zorgt dit intelligente systeem ook voor een grotere wendbaarheid in bochten. Dit maakt jouw rijervaring aangenamer. Over het lawaai van de weg, de wind of je banden bij hoge snelheden hoef je je geen zorgen te maken. De RAV4 is werkelijk één van de stilste wagens in zijn klasse.

DOORZICHTIGE UTOPIE

Hoe handig zou het zijn als onze wagen transparant was? Zo zie je in één oogopslag alles in een moeilijke situatie, zoals wanneer je aan het parkeren bent. Met de RAV4 komt Toyota toch wel erg dicht in de buurt van deze utopie. Hij is uitgerust met de meest geavanceerde camera-technologie, waardoor je een 360°-beeld krijgt van de omgeving rondom jouw wagen. Bye bye dode hoek. Als je geparkeerd bent, krijg je een geanimeerd beeld van jouw RAV4 in vogelperspectief te zien. Dankzij deze 3D-weergave krijg je een duidelijk overzicht van jouw omgeving en de mogelijke obstakels. Nooit meer ongelukkige aanvaringen met die irritante paaltjes.

ZUINIG BAASJE

We weten intussen dat Toyota een voorbeeld is als het op hybride technologie aankomt, maar met de RAV4 leggen ze de lat nog wat hoger. De RAV4 hybride is als eerste Toyota uitgerust met een 2.5 VVT-i hybride e-CVT motor. Hij heeft een nóg lager verbruik van 4,9 à 5,1 liter per 100 kilometer en een uitstoot van 115 à 118 gram per kilometer. Dat, samen met zijn afwerking, zijn geruisloze stuurcabine en comfortabele rijervaring, zorgt ervoor dat deze SUV geen weerga kent.

TOYOTA TECHNOLOGIE

Zoals alle Toyota’s is ook de RAV4 uitgerust met doordachte technologische snufjes. In het dashboard vind je het nieuwste TFT 4,2” multi-informatie kleurenscherm terug. Het 7” aanraakscherm geeft je toegang tot een MP3- en iPod-verbinding, volledige kaartnavigatie en uiteraard handenvrij bellen. Maar zoals gewoonlijk stopt de technologie daar niet bij onze RAV4. Veiligheid wordt hoog in het vaandel gedragen. Op de RAV4 kan je verschillende beschermengelen terugvinden zoals de intelligente Road Sign Assist. Deze leest verkeersborden voor jou en geeft je en audiovisuele waarschuwing wanneer je de verkeersregels niet naleeft.

OORDEEL ZELF OF DE TOYOTA RAV4 ECHT ZO RAVISSANT IS.

OF ontdek hem in onze Showroom 

Antwerpen (Opel)
Noorderlaan 32
2060 Antwerpen
Tel: 03 220 99 11
www.gman.be Routeplan
logo opel
Antwerpen (Toyota)
Ijzerlaan 3
2060 Antwerpen
Tel: 03 321 83 26
Routeplan
Toyota
Wilrijk (Opel)
Boomsesteenweg 501
2610 Wilrijk
Tel: 03 828 10 00
Routeplan
logo opel
Carrosserie (alle merken)
Pierstraat 237
2550 Kontich
Tel: 03 450 06 33
Routeplan
logo opel
Toyota
Mechelen (Opel)
Jubellaan 82
2800 Mechelen
Tel: 015 430 430
Routeplan
logo opel
Zemst (Opel)
Brusselsesteenweg 497
1980 Zemst
Tel: 02 251 94 36
Routeplan
logo opel