U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

DE VERRASSEND PITTIGE TOYOTA YARIS

Maakt cruisen door het stadsverkeer aangenaam en betaalbaar.

5 redenen waarom de Yaris perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid.

COMPLETE MAKE-OVER

Op zoek naar een praktische stadswagen die perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid? Waarom geen Toyota Yaris? Hij springt meteen in het oog met zijn dynamisch design en zijn opvallend nieuwe voorkant met herkenbare X op de snuit. De achterkant werd ook onder handen genomen en voorzien van ledverlichting in de achterbumper. De mogelijkheden zijn haast eindeloos, er is voor ieder wat wils. Zo kun je zowel voor het interieur als voor de buitenkant kiezen tussen verschillende groottes, kleuren en afwerkingen.

ZEE VAN RUIMTE

Het interieur kreeg eveneens een make-over. Zijn slim design zorgt voor meer ruimte en de omlijsting in hoogglans zorgt voor een luxueuze uitstraling. De Yaris is een compacte stadswagen, maar van zodra je ingestapt bent, waan je jezelf in een oase van ruimte en comfort. De koffer heeft een capaciteit van maar liefst 286 liter. Daarnaast heb je niet alleen hoofdruimte in overvloed, maar ook aan beenruimte ontbreekt het niet. Je kunt je met gemak uitrekken tijdens een exotische roadtrip.

“GLASS OF WATER” APP

Niet alleen meer bling in het interieur, maar ook een upgrade naar het Toyota Touch 2 aanraakscherm. Een verscholen parel binnen dit ingenieuze systeem is de “glass of water” applicatie. Je begint met een vol glas water en op basis van je rijstijl, krijg je aan het einde van de rit te zien hoeveel je gemorst hebt. Uiteraard krijg je achteraf enkele tips om een zo zuinig mogelijke rijstijl te bekomen. Kortom, alles werd uit de kast gehaald voor de nieuwe Toyota Yaris.

HYBRIDE UITVOERING

Toyota is een echte pionier als het aankomt op hybride technologie. Ze stelden hun eerste hybride model immers al voor in 1997. Met een legendarisch lage CO2-uitstoot van 75g/km is de Yaris een zeer groene jongen. Nog verrassender is dat Toyota Yaris Hybride de eerste full-hybride auto in zijn segment is. Hij is uitgerust met een 1.5 liter 4-cilinder VVT-i benzinemotor en heeft een vermogen van maar liefst 100 pk. Dat alles zonder je blauw te betalen aan het tankstation, want met een brandstofverbruik van 3,3 liter per 100 kilometer scoort de hybride uitvoering zeer goede punten bij menig autoliefhebber.

ZEVEN AIRBAGS

Niemand wil bij een auto-ongeluk betrokken raken, maar mocht het noodlot toch toeslaan dan ben je veilig in jouw Yaris. Je bent omringd door niet minder dan zéven luchtkussens die jouw val breken. De bestuurder heeft zelfs een extra airbag voor de knieën. Daarnaast heb je nog talloze elektronische beschermengelen zoals het Pre-Collision System, Driver Attention Alert en de Toyota Eurocare noodcentrale.

KOM DE TROEVEN VAN DE TOYOTA YARIS ZELF ERVAREN

OF ontdek hem in onze Showroom 

Antwerpen (Opel)
Noorderlaan 32
2060 Antwerpen
Tel: 03 220 99 11
www.gman.be Routeplan
logo opel
Antwerpen (Toyota)
Ijzerlaan 3
2060 Antwerpen
Tel: 03 321 83 26
Routeplan
Toyota
Wilrijk (Opel)
Boomsesteenweg 501
2610 Wilrijk
Tel: 03 828 10 00
Routeplan
logo opel
Carrosserie (alle merken)
Pierstraat 237
2550 Kontich
Tel: 03 450 06 33
Routeplan
logo opel
Toyota
Mechelen (Opel)
Jubellaan 82
2800 Mechelen
Tel: 015 430 430
Routeplan
logo opel
Zemst (Opel)
Brusselsesteenweg 497
1980 Zemst
Tel: 02 251 94 36
Routeplan
logo opel